Ju mund të zgjidhni nga spektri i shërbimeve tona të transportit dhe logjistikës

Truck Be-da
Transport Tokësor
Boat Be-da
Transport Detar
plane
Transport Ajror
Train
Transport Hekurudhor
warehouse
Magazinimi dhe Magazina
moving beda
Ngarkimi dhe transportimi NGA-DERI në lokacionin e dëshiruar

NE E THJESHTOJMË TRANSPORTIN.

Ju mund të gjeni transport ndërkombëtar dhe logjistikë për industrinë tuaj.

Food Industry Icon
Industria ushqimore dhe jo-ushqimore
Steel & Iron
Hekur dhe çelik
Wood
Dru
Textile
Tekstil
Macedonia Logistics
Plastikë
Construction
Ndërtimtari
Raw Materials
Lëndë e parë
Chemicals Macedonia Transport
Substancat kimike dhe të rrezikshme

Me kalimin e viteve, ne kemi fituar përvojë dhe kemi mundësuar transport me produkte të freskëta që kanë afat të shkurtër përdorimi (jo më shumë se 21 ditë nga data e prodhimit) - ky shërbim dëshmon se ne jemi gjithmonë të saktë dhe se produkti gjithmonë arrin destinacionin e tij në kohë.

Shihni më shumë detaje në katalogun tonë →

BE-DA në NUMRA

Mbi 30.500 ngarkesa të sigurta

10 vjet
punë dhe përpjekje e përkushtuar

Bashkëpunim me më shumë se
1.000 kompani

Klientë në më shumë
se 37 vende

Shërbime transporti dhe logjistikë

Trace Macedonia Logistic

Monitorim dhe vëzhgim

Ndiqeni transportin tuaj me njoftim në kohë. Nga fillimi i udhëtimit, gjatë dhe derisa transporti të arrijë në destinacionin përfundimtar.

Vip Insurance Macedonia Transport & Logistics

Sigurimi

Mbroni transmetimin e produkteve tuaja. Ne kujdesemi për gjithçka - nga dokumentacioni deri te transporti.

24/7 Team Support

24/7 Kujdesi ndaj klientit

Fitoni mbështetjen e plotë nga ekipi ynë. Ne ofrojmë disponueshmëri të shpejtë dhe në kohë të informacionit dhe kujdesit ndaj klientit kudo, në çdo kohë.